Bloemkoolrijst

Bloemkoolrijst was 1 van de eerste gerechten die ik maakte toen ik aan het kookavontuur " Paleo" begon. Bloemkool was in de staat hoe ik hem voorgeschoteld kreeg, niet heel erg aan mij besteed. Dus een mooie kans voor mij, om opnieuw kennis te maken met deze oude bekende in een nieuw jasje! Ik was vooral verast dat de zo herkenbare bloemkool smaak verdwenen was in dit gerecht en ondanks er van zichzelf niet meer heel veel smaak aan zat, leerde ik al snel dat de bloemkoolrijst een ideale basis was om andere smaken te dragen. 

Lees meer »

Bottenbouillon

Bottenbouillon ik ben er verzot op!! Het is ontzettend simpel om te maken en een ideale basis voor soepen, sauzen en stoofpotjes. Daarnaast wordt Bottenbouillon ook straight genoten. Ook voor honden en katten is het een heerlijke en gezonde toevoeging op hun voeding. 

Lees meer »

Gemberijs

Gemberijs is zo'n een combinatie die ooit ontstaan is doordat het heel warm was en ik een overschot aan verse gember in huis had. Ik hou ervan om gekke nieuwe dingen te bedenken, al kwam ik er veel later achter dat gemberijs allang bestond, voor mij was het een nieuwe smaak!

Lees meer »