The New Generation Plant-Based Chefs

Stem je ook op mijn gerechtje?

 

Dank je wel voor je support!!

The Farm Kitchen verkiezing

 

Volg ze ook via social media 

Ik ben heel trots om jullie te vertellen dat ik heb meegedaan aan de super gave wedstrijd van The Farm Kitchen,‘the New Generation Plant-Based Chefs’!! 

 

Uit alle inzendingen zijn 6 kandidaten geselecteerd en ik ben er 1 van!!! Het voelt als een grote aanmoediging, en bijna als warme knuffel, dat door recht vanuit mijn hart te koken, mijn gerecht is gekozen als 1 van de 6. Ik voel mij ontzettend dankbaar dat de vakkundige jury mij deze kans geeft.

 

Op 15 november 2021 is de finale en dan zal duidelijk worden, door een kookopdracht, wie The New Generation Plant-Based Chef is en daar heb ik jullie hulp bij nodig! Jullie stemmen tellen voor 50% mee in de uiteindelijke score. Zie hier de link naar de pagina om je stem uit te brengen.

 

The Farm Kitchen is een nieuw restaurant in Hoofddorp en heeft een fantastisch concept en visie. Zij werken uitsluitend met plantaardige ingrediënten van wat er in het seizoen lokaal op het land groeit. Daarnaast willen zij mensen verbinden met echt en puur eten van wat moeder aarde ons geeft, hebben zij een no-waste beleid en kijken en bereiden zij gerechten vanuit het oogpunt wat voeding ons kan geven op basis van gezondheid, met respect naar de natuur. Op deze manier helpen zij mee aan een betere planeet, met het bereiden van mooie en gezonde gerechten van lokale producten. Hun visie sluit bijzonder goed aan bij Allyouneedishealthyfood.nl.

 

Ik heb speciaal voor deze wedstrijd een gerechtje gemaakt in de Allyouneedisheathyfood.nl stijl:

 

Let the beets go nuts with spijsie pumpkincake

 

Voor het echte donkere dagen gevoel... 

Een opeenstapeling van heerlijke, kruidige speculaaskoek met walnoten en pompoen uit de buurt en in between een intense walnotenspijs. Geserveerd met een zoet, fris bieten-sorbetijsje.

Dit heerlijke dessert is volledig biologisch en vrij van gluten, lactose, geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen.

 

Stem je ook op mijn gerechtje? Dank je wel voor je support!!

The Farm Kitchen verkiezing

Volg ze ook via social media 

Houd de pagina in de gaten voor meer info en hoe ik mij voorbereid op de finale!