Wrapped up Rosbief

Hoe heerlijk is een broodje gezond met rosbief, met royale peper en een lekkere salade? Ik ben er verzot op en deze kan dan ook echt niet ontbreken in de 'You got to Wrap it up'!

 

Wij halen ons vlees en vleeswaren bij Vleesboerderij Barten in Meerkerk, zij hebben geweldige kwaliteit vlees! De smaak is heerlijk mals en zacht. Kijk op hun website voor meer informatie over hun mooie producten.  

Bereiding

  1. Maak de wraps klik hier voor het recept.
  2. Begin alvast met het maken van de vulling. Doe de spinazie/veldsla, julienne van bospeen en 2/3 van de rode ui in een mengkom. Maak de vinaigrette en meng 2/3 de door de salade heen. 
  3. Snij de bosui en zet deze apart samen met 1/3 van de rode ui. 
  4. Leg ondertussen op allebei de borden één wrap en vul beiden royaal met 2/3 van het salade mengsel. 
  5. Drapeer de rosbief over het salade mengsel heen en bestrooi royaal met peper en zeezout.
  6. Vouw de wraps dicht en garneer met bosui, rode ui, zwarte sesamzaadjes en sprenkel er nog wat vinaigrette over.

 

Eet smakelijk!!

Bron: Allyouneedishealthyfood.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.