Bloemkoolrijst

Bloemkoolrijst was 1 van de eerste gerechten die ik maakte toen ik aan het kookavontuur " Paleo" begon. Bloemkool was in de staat hoe ik hem voorgeschoteld kreeg, niet heel erg aan mij besteed. Dus een mooie kans voor mij, om opnieuw kennis te maken met deze oude bekende in een nieuw jasje! Ik was vooral verast dat de zo herkenbare bloemkool smaak verdwenen was in dit gerecht en ondanks er van zichzelf niet meer heel veel smaak aan zat, leerde ik al snel dat de bloemkoolrijst een ideale basis was om andere smaken te dragen. 

 

Ondertussen heb ik deze rijst al ontelbare keren gemaakt, waarin de bloemkoolrijst veel verschillende rollen heeft gehad. 

Zo past het voor mij fantastisch door een salade, of gewoon straight! In zelfgemaakte sushi is het heerlijk naast vis en Nori en een mooie aanvulling als vervanger in een rijstgerecht. 

 ze een echte klassieker is geworden waar ik graag gebruik van maak.

Bron: Allyouneedishealthyfood.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.