Samenwerking met orthomoleculair therapeut Gaby van Waaij

Sinds kort werkt Allyouneedishealthyfood.nl samen met Gaby van Waaij. 

Deze mooie powervrouw heeft, door eigen ervaring met gezondheidsklachten, haar roeping gevonden toen ze de opleiding voor orthomoleculair therapeut heeft gevolgd.

 

Ondertussen heeft Gaby al enige tijd haar eigen praktijk en heeft ze al tal van cliënten geholpen bij het weer lekker voelen in hun eigen lichaam. Gaby is een lief mens met een warm karakter, die zich graag inzet om anderen te helpen naar een blij(er) en gezond(er) lichaam.

 

Recent is ze gestart met een nieuwe studie 'Apitherapeut' (Bijentherapeut) wat een hele mooie aanvulling is op haar huidige werk. Op instagram (onderaan op deze pagina) kun je hier meer over lezen.

Orthomoleculaire therapie gaat ervan uit dat voeding, gezondheid en ziekte nauw met elkaar verbonden zijn. 
Het streven hierin is dan ook om met voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dit is van belang om alle processen in het lichaam optimaal hun werk te kunnen laten doen om in goede conditie te blijven.  
Wanneer er tekorten ontstaan van bepaalde vitaminen, mineralen en sporenelementen, kunnen er diverse biochemische processen in ons lichaam en geest verstoord raken. Hierdoor kunnen klachten en ziekten ontstaan. Door het aanpassen van het voedingspatroon, en met de inzet van voedingssupplementen, kunnen klachten aangepakt worden en valt gezondheidswinst te behalen.

 

Gaby haar specialisme en passie is mensen helpen op een natuurlijke wijze, zodat zij weer fit en energiek in het leven kunnen staan! Kijk op haar website wat ze voor jou kan betekenen! 

 

Recent heeft ze mij geholpen, d.m.v. advies in de juiste aanvullende supplementen bij hevige menstruatie klachten. Dankzij Gaby zijn mijn meeste klachten nu verleden tijd. Dames, mocht je maandelijkse klachten hebben, of andere gezondheidsproblemen, neem contact op met deze vakvrouw en hoor wat zij voor je kan doen. 

Gaby heeft Allyouneedishealthyfood.nl ontzettend geïnspireerd, door nog meer te kijken naar de ingrediënten, wat ze voor ons lichaam kunnen doen en welke gezondheidsvoordelen deze met zich meebrengen. Houd de website van allyouneedishealthyfood.nl in de gaten, voor nog meer inspirerende gezonde recepten. 

 

De visie van Gaby op gebied van gezondheid en voeding sluit heel goed aan bij Allyouneedishealthyfood.nl en dat heeft ons een bijzondere samenwerking gebracht. Vanaf heden is Allyouneedishealthyfood.nl beschikbaar om haar cliënten, die daar behoefte aan hebben, te helpen met het maken van recepten op maat. 

Wil je meer weten van Gaby, wat zij precies doet of een consult met haar afspreken, kijk dan hier voor haar contact gegevens.