You got to Wrap it up!

Deze wrap is ontstaan doordat ik zelfgemaakte bottenbouillon heb gemengd met de ingrediënten die ik gebruik voor pannenkoeken. Daaruit ontstond een fantastische pannenkoek/wrap die heel erg lekker, voedzaam en door de gelatine uit de bottenbouillon ook sterk is qua structuur. 

 

Ik ben eigenlijk direct verliefd geworden op de bottenbouillon-wrap. De smaak en textuur zijn heel lekker en het is ontzettend voedzaam en gezond. De gelatine die een bottenbouillon geeft, vind ik een zwaar ondergewaardeerd superfood! Het komt voor in bindweefsel, pezen, botten en gewrichten en helpt deze gezond te houden. Daarnaast is het ook een fantastische voedingsstof voor de darmwand. De nuttige mineralen, aminozuren en antioxidanten geven een boost aan het immuunsysteem en helpen sneller te herstellen na ziekte. 

 

Ik ben daarnaast dol op broodjes warm vlees en salades. Wat is er dan mooier om twee liefdes samen te brengen tot 1 fantastisch veelzijdig gerecht!? Zo zijn de gevulde wraps geboren.

 

Ik hoop dat je er net zo blij van wordt als ik!!!