Beanberry Chocolates

 

 

 

Met grote trots deel ik met jullie het verhaal van Nathaly! Ik kwam haar chocolade tegen in een Facebookgroep over gezond eten waar ik lid van ben. Omdat ik altijd geïntrigeerd ben, wanneer iemand een passie volgt en dan met name in gezondheid, wilde ik direct meer weten over Nathaly en haar chocolade. 

 

 

Haar bedrijf Beanberry chocolates is ontstaan omdat zij door voedselintoleranties geen chocolade op natuurlijke basis kon vinden. 

 

Zij maakt haar mooie producten enkel van natuurlijke ingrediënten. Ik werd direct enthousiast en blij van haar producten, opgebouwd vanuit gezondheid. Een natuurlijke chocolade neerzetten vind ik geweldig en uiteraard ben ik gelijk op haar website gaan neuzen.

 

Al haar chocolade is van biologische afkomst, waarbij de boeren een goede prijs hebben gehad voor hun onbespoten cacao. Ze gebruikt natuurlijke zoetstoffen die de suikerspiegel niet beïnvloeden, alle chocolade is vrij van kunstmatige toevoegingen, gluten en zuivel. Op haar site kun je een menukaart van de ingrediënten vinden!

 

Ik heb Nathaly een berichtje gestuurd en haar verteld hoe enthousiast ik werd van haar producten en passie! Ondanks dat ik zelf hele lekkere chocolade maak, was ik van alleen het verhaal van Nathaly al erg onder de indruk. En ik heb dan ook een doos van haar prachtige bonbons besteld! 

Toen ik het pakketje kreeg waar de bonbons in zaten, zat er aan de buitenkant een sticker op met 'Hi Mandy, this one is for you!' Het persoonlijke stukje daarin, met oog voor detail, maakte mijn verwachting nog hoger! De bonbon doos was mooi ingepakt en daarin zat echt van allerlei lekkers met prachtige kleuren en smaken!! 

 

Ik heb vaak last van mijn lichaam wanneer ik iets eet wat ik niet zelf bereidt, want dat heeft meestal te maken dat er toch iets inzit waar ik op reageer. De chocolade van Beanberry gaf mij nul reactie en dat zegt mij dat het precies is, zoals Nathaly beschrijft, natuurlijk zoals moeder aarde het bedoeld heeft!! 

 

Kortom: ik ben dol enthousiast over de chocolade van Beanberry, het is een prachtig product geboren uit visie, passie en vooral vanuit een natuurlijke basis. Ik kan je van harte aanraden om een kijkje te nemen op de website van Beanberry en iets van haar natuurlijke chocolade te bestellen!